Goesting eten & drinken, een Vlaams tintje?

De naam is bewust gekozen en wie op zoek is naar de betekenis van dit woord kan het antwoord vinden in De Dikke van Dale. Letterlijk betekent het zin, lust, smaak, animo, ambitie, genieten of trek, als in 'ik heb goesting in vis, ik heb zin in vis'. Allemaal kernwoorden die de sfeer omschrijven en in het trendy en gezellige restaurant terug komen.

Goesting eten en drinken is een totaal concept met een uitgebreide koffie-, dranken-, lunch-, borrel-, en dinerarrangementen, met aantrekkelijk geprijsde gerechten gemaakt van dagverse produkten.

Een uniek concept  voor de Deventer horeca is  het Wine by the Glass concept.
Wijnliefhebbers worden tot op heden bijna altijd gedwongen om een hele fles van een speciale wijn te bestellen, dat is nu verleden tijd! Wij hebben een tiental wijnen op fles uit het duurdere segment dat gewoon per glas besteld kan worden. De flessen worden bewaard onder stikstof waardoor zij langer houdbaar blijven, zonder dat dit de smaak aantast. Op deze manier maken wij het mogelijk om op een prachtige dag  te genieten van een glas bijzondere wijn. Ook kan er hierdoor een perfecte wijn-spijscombinatie gecreŽerd worden 
Heel bijzonder is het 140 plaatsen tellende zonovergoten terras met uitzicht op het mooiste plein van Nederland de Brink met de Wilhelminafontein op de voorgrond. Ook het mooie strakke interieur met aparte aperitiefruimte maken deel uit van de totaalbeleving.

Gastvrouw Tamara Kuiper en haar team hebben goesting om u te verwelkomen!

GOESTING URBAN BISTRO

BRINK 15
7411 BR DEVENTER
0570 645511
contact@goestingetenendrinken.nl